-
Kurs høst 2014
 
Yoga på Grini Mølle - høst 2014 i KaMa klinikkens  lokaler, hos  Inger – Synnøve 
 Mulighet for drop-in : 200,-

Velkommen!
 Kurs høsten 2014Onsdager fra November:

Første kurs begynner  kl: 1800-1915 ( Rolig Yoga), neste kurs går fra kl: 1930-2045 ( Dynamisk Yoga). Begge kursene går over 8 uker. *

Kurspris 8 uker : 1400,-
Drop-in 200,-Disse Yogaklassene er for alle , både øvet og for de som ikke har så mye kjennskap til Yoga fra før. Jeg tilbyr en skånsom form for Yoga ( Hatha Yoga).
Øvelsene utføres rolig og mykt, med fokus på pust og å lytte til kroppen. Jeg har god kunnskap i anatomi og fysiologi, og legger vekt på trygge timer.


*ingen kurs i Juleferien
Nye kurs fra uke 2 2015

NYHET!
BARSELYOGA
Det er en glede å kunne fortelle at fra og med mandag 3.november blir det Barselyoga på Grini Mølle.

Nye barselkurs fra Januar 2015!

7 ukers kurs fra mandag 3.november kl: 1100-1215
Pris: 1400,-


I barselyogatimene vil det være fokus på å styrke kjernemuskulatur og bekkenbunn til mor, men også generell styrke og fleksibilitet. Fokus vil også være på sansestimulering av barnet og vi bruker regler/sanger og styrker samspillet mellom mor og barn. Jeg ser det som viktig at timen blir en fin stund for deg sammen med barnet ditt i en ellers hektisk hverdag. Barnets behov for mat og bleieskift vil bli tatt hensyn til. Alle timer avsluttes med en 15.minutters babymassasje.

Velkommen til en stressfri trening og ro sammen med barnet ditt!

Ta med deg egen matte om du har og en olje til babymassasjen. Jeg anbefaler hvetekimolje til dette. Fåes kjøpt på Helsekostbutikker.Info/påmelding til Inger - Synnøves  kurs: 93401468 / sstuvik@gmail.com
 
 
 
 
Whenever you find yourself doubting how far you can go, just remember how far you have come.Remember everything you have faced, all the battles you have won, and all the fears you have overcome. ( Unknown)

 
 
 
 
Velkommen til Yoga på Grini Mølle hos  Inger-Synnøve i KaMa klinikkens lokaler.  - Våren/høsten 2014


 
 
 
Website Builder drives av  Vistaprint